Livet som ældre med valgfrihed

Annonce i Furesø Avis uge 43

Ældreomsorg og specielt valgfrihed er en vigtig del a Det Konservative Folkepartis profil både på Christiansborg og lokalt. Der er derfor et konservativt ønske at etableret friplejehjem i Furesø for at give kommunens ældre en valgmulighed mht. hvilken pleje man ønsker i den sidste tid. De røde partier ønsker ikke friplejehjem. Det give sig udtryk i en nylig afstemning som omtalt i en konservativ annonce i Furesø Avis.

Parties formand Søren Pape Poulsen har ved adskillige lejligheder givet udtryk for vigtigheden af en god ældrepleje med dedikeret personale og frihed til selvbestemmelse. Lyt fx til Papes tale på Landsrådsrådsmødet 2021. Talen er meget centreret om velfærd på din måde, værdighed og valgfrihed. Pape giver også her et velfærdløfte.

På Det Konservative Folkepartis hjemmeside er der et fyldigt indlæg om det at blive ældre og den Konservative politik på området.

Forskellige kandidater til byrådet, nuværende byrådsmedlemmer og bestyrelsesmedlemmer har leveret indlæg om området. Links til disse indlæg er givet i det følgende:

I Kandidaternes Forum har Joachim skrevet et indlæg om ældre med en henvisning til Peter Brixtofte. Niels Jørgen skrevet et indlæg om plejehjem.

Byrådsmedlem Susanne Mortensen skrev maj 2021 indlægget Friplejehjem – et godt supplement til de kommunale plejehjem, og Borgmesterkandidat Lars Carstensen skrev august 2020 indlægget På vores ønskeseddel: Etablering af privat plejehjem i Furesø. Disse to indlæg supplerer meget godt annoncen i Furesø avis 2021.

Webmaster er jo lidt af en specialist i det at blive ældre uden dog indtil nu at være i behov for hjælp ud over den, man får fra sundhedsvæsnet. Men det ændrer sig måske. Her er så et råd fra webmaster: Hvis man føler sig ensom og keder sig, så meld jer ind i Konservative Folkeparti og bliv aktiv. Så er det garanteret slut med at kede sig.

Gå til forsiden


Comments are closed.