Covid-19, corona, mink, m.m.

Artikler fra nyhedsbrevene:

Minkskandale
Minkene begraves

De forskellige bidragere til Nyhedsbrevene har selvfølgelig også gjort sig nogle tanker om Corona og minkskandalen. I det følgende er der referencer til COVID-19 artikler:

I en juni 2021 artikel: Minkskandalen fortsætter ufortrødent, har bestyresesmedlem Torben Quist betragtninger over manglende erstatninger til minkavlere.

Maj 2021 har konstitueret formand Torben Qvist en artikel om dårlige vilkår for epidemiudvalget og betragtninger om genåbning.

April 2021 har konstitueret formand Torben Qvist en artikel betragtninger om de gamle sogne der er genopstået – på godt og ondt, genåbning og tryghed på bekostning af grundliggende frihedsrettigheder.

Genåbning med bredt flertal i Folketinget, marts 2021 – af konstitueret formand Torben Qvist
Også betragtninger over de radikales situation.

Kloge tanker fra formanden, februar 2021 – af konstitueret formand Torben Qvist, hvor han gør betragtninger over demokratiet svære vilkår under pandemien og nødvendigheden af genåbning. Der er også nogle kloge ord af formand Pape om kuren kan være værre en sygdommen.

I en january 2021, Egil skrev en ret kritisk følgende indlæg, som kan læses her.

December 2020 digtede vores formand Henrik Røgind en bedrøvelig sang om minkskandalen. Selvom den er på julemelodi, så det ikke én, som bringer os i julestemning.

December 2020 udgav borgmesterkandidat Lars Carstensen om det man frygter mest, nemlig et pressemøde i Statsministeriet.

December 2020 udgav Folketingskandidate Egil HulGaard et glædelig jul og det corona gør med vores velbefindende.

August 2020 skrev formanden som overlæge en artikel om En pandami set indefra

Minkskandalen
Minkene graves op igen

Andre kilder:

Den følgende artikel blev fundet i Altinget.dk d. 12-02-2021.

Læs også en artikel fra den Konservative Partis hjemmeside og se også den video, som følger med.

Magasinet indblik har en artikel om Pape og minkskandalen. Der er også en medfølgende video med Pape i Folketingssalen.

Den 14. oktober 2021 i Debatten på DR2 gik Clement Kjersgaard gik hårdt til Christian Rabjerg Madsen, Socialdemokratiets politiske ordfører om lovbrud  i forbindelse med minkskandalen.

Folketingsmedlem Rasmus Jarlov stiller i Folketingssalen et spørgsmål til Statsministeren om Israel turen. Det ser ud som om. Mette må se sig om efter en ny spindoktor.

Skulle du være nysgerrig mht. action card, så kan du se det her.

En lille opmuntring

Lad os slutte denne bedrøvelige historie om COVID-19 og minkskandalen med følgende Cultured Corona video. Alt skal ikke være lige kedeligt.

Gå til forsiden


Comments are closed.