Kommunalvalg 2021

Der er kommunalvalg igen d. 16. november 2021. Den Konservative vælgerforening har vedtaget, at Lars Carstensen skal være den konservative kandidat til borgmesterposten. Lars har gjort et fremragende arbejde som gruppeformand, viceborgmester, udvalgsformand for formand for Udvalget for Digitalisering & Innovation og medlem af Økonomiudvalget.

Ud over Lars Carstensen er der en række dygtige kandidater, som stiller op til kommunalvalget på den konservative liste. Mere om det senere, når listen er tilgængelig.

Denne side giver links til diverse artikler, som er skrevet af de forskellige bidragsydere til vores Nyhedsbrev og til denne hjemmeside. Men før vi bringer disse link, er der lige plads til en notits af vores redaktør af Nyhedsbrevene:

May the best man win!

Derfor skal det helt utvetydigt være Lars Carstensen, der bliver den kommende borgmester i Furesø. Man skal være borgmester for alle borgerne og dermed kunne samle byrådet om alle vigtige beslutninger. Det kræver en klog mand på posten men også en veluddannet person med etik og moral, og så kræver det stort kendskab til politik, erhverv og virksomhedsledelse, og ikke mindst smidighed og forhandlingsevne. Det er mange krav, men Lars Carstensen opfylder dem alle. 

Et indlæg om efterlysning af kandidater af den konstitueret formand Torben Qvist i Nyhedsbrevet fra februar 2021.

Et indlæg af den konstitueret formand Torben Qvist i Nyhedsbrevet fra januar 2021.

Et indlæg om nye kandidater og et indlæg om valgforbund af borgmesterkandidat Lars Carstensen i Nyhedsbrevet fra januar 2021.


Comments are closed.