Flot debut i Byrådssalen

“Hov, mødet er lukket indtil klokken 18”

Af Joachim Hjorting, suppleant Byrådet

Med de ord blev jeg stoppet af vagten Tommy, da jeg var på vej ind i byrådssalen, til formødet før byrådsmødet. Autoritetstro som jeg er, stoppede jeg naturligvis op, og fik forklaret, at jeg skulle være med til mødet.

Nå! Er du ham den nye?” Svarede Tommy.

Efter en kort snak med Tommy, gik jeg så videre ind i byrådssalen og fik hilst på de mennesker, jeg førte valgkamp med og mod.

Da borgmesteren kom, bød han mig velkommen og fortalte med et smil på læben, at nu skulle jeg jo “bare” fordele 2.5 milliarder.

God start på min måske kommende byrådskarriere, tænkte jeg.

Jeg blev formelt budt velkommen, og mødet gik i gang. Efter taler fra borgmesteren og alle gruppeformænd, med kommentarer fra primært de røde, skulle vi stemme. Alle hænder blev løftet, da der skulle stemmes ja. Budgettet var enstemmigt vedtaget. Lettelsen hos borgmesteren var til at føle på. Efterfølgende blev budgettet fejret med italienske bobler, og lidt tapas.

Alt i alt, må det jo siges både at være et privilegium, spændende og ikke mindst en sjov oplevelse. Når vi har overstået folketingsvalgkampen – med et forhåbentligt godt resultat for Egil, så glæder jeg mig til, at vi skal til at kæmpe for et Konservativt Furesø. Jeg tror og håber, at den midlertidige plads, kan gøres permanent. Jeg er i hvert fald klar!


Comments are closed.