Vi har brug for din hjælp i valgkampen

Rikke Blak-Kristiansen, assisterende kampagneleder

Nu nærmer folketingsvalget sig med hastige skridt, og vi har brug for jeres hjælp til at få vores kandidat Egil Hulgaard kendt og valgt i kredsen.

Valgkamp er ekstremt hårdt arbejde, og man kan som kandidat på ingen måder gøre det alene. Der er meget man skal nå på de tre uger, der går fra Statsministeren trykker på valgknappen til selve valgdagen. Men også før de tre uger er der et stort læs, der skal trækkes. Der skal deles pjecer ud på stationer, bymidter og i postkasser. Der skal planlægges og afvikles arrangementer og debatter. Der skal fundraises og politikken formuleres og forfines.

Og det er så her, I kommer ind i billedet, kære medlemmer og andre. Enhver form for hjælp fra jer vil være meget værdsat. Det kan være alt fra plakatophængning til omdeling af pjecer eller påsætning af klistermærker på diverse merchandise mm. Man kan også tage med kandidaten rundt til arrangementer, hvis det er det man brænder for. Hvad enten man kan afsætte en halv time, en uge eller noget derimellem, så vil al hjælp være velkommen.

Hvis du har lyst til og mod på at være en del af Egils kampagneteam, så kan du kontakte Egils kampagneleder Torben Qvist på følgende mail: torben@qvist.biz.


Comments are closed.