Vi er klar til valgkamp, men hvornår udskriver Statsministeren folketingsvalget?

Af Torben Qvist, kampagneleder

Valgkampen er startet hen imod det kommende folketingsvalg. Det kan man endnu ikke se ret meget til i bybilledet – eller også drukner det lige nu i julepynten – men der er allerede masser af aktiviteter på de sociale medier. Vi er selvfølgelig med på Egil’s Facebook-side, hvor der er masser af opslag og indslag.

Jeg nævnte i et tidlige indslag ”de hektiske 21 dage”, som er perioden fra valget udskrives til selve valgdagen.

Vi er klar med en plan, som kan iværksættes straks, hvis Statsministeren vælger at udskrive valget som en del af nytårstalen d. 1. januar. Vi har identificeret et antal steder i Furesø og Egedal kommuner, hvor der er mange mennesker på bestemte tider af døgnet, hvor Egil og et team vil være til stede – morgen og aften – med valgmateriale, plakater og ting at dele ud til forbipasserende. Vi taler om trafikale knudepunkter, indkøbscentre osv., hvor vi kan træffe flest mulige vælgere og påvirke deres kryds inden valgdagen. Der vil også blive arrangeret debatmøder, hvor alle vælgere har mulighed for at overvære debatten med andre kandidater fra andre partier.

Helt generelt savner vi personer i Folketinget, der kommer med erfaring fra det virkelige liv kombineret med en solid faglig viden. Egil besidder denne erfaring, og med en teknisk baggrund og ansættelse på DTU er han en meget anderledes kandidat end de fleste andre kandidater ved dette valg. Egil’s baggrund var også årsagen til, at Egil med en klar advarsel til Folketinget fik optaget en kronik i en af de store landsdækkende danske aviser under overskriften:

“Vi gentager den samme fejl – igen igen”

med underteksten:

”Folketinget må og skal træde i karakter og sikre el- og gasnettet på danske hænder. En rent privat ejer vil føre til, at danskerne mister kontrol over en vital del af Danmark.”

Baggrunden var DONG’s – nu kalder de sig Ørsted – beslutning om at sælge Radius, som leverer energi til de fleste af os. Artiklen var så interessant, at Egil samme dag blev interviewet på P1 – og han klarede udfordringen fint! Efterfølgende er alle danske aviser nærmest flydt over med artikler om samme emne, med advarsler om hvad der kan ske, hvis man overlader el- og gas distribution til udenlandske kapitalfonde. Også Finansministeren har været i pressen og lovet, at man vil udvælge en køber med stor forsigtighed.

Personligt finder jeg, at det har været en god start på valgkampen, og vi planlægger mere af samme skuffe.

Rikke er en erfaren og meget vigtig spiller på kampagneteamet og har andetsteds i Nyhedsbrevet opfordret alle til at give en hånd med og hjælpe kampagneteamet med det ene formål at få valgt Egil ind i Folketinget.

Hvis du, dine børn og børnebørn – eller dine venner og bekendte har ideer til en aktivitet, hvor Egil’s deltagelse kunne fremme antallet af stemmer på Egil ved valget, hører jeg meget gerne fra dig. Du har måske kendskab til et idrætsstævne, der traditionelt samler mange mennesker; du er måske medlem af en erhvervsklub, en velgørende forening, hvor Egil kunne få lejlighed til at præsentere sig selv og den politik, som han vil kæmpe for. Du er måske superbruger på de sociale medier og kan bidrage her med din ekspertise og måske arbejdskraft.

Du er velkommen til at kontakte:

Du er velkommen til at kontakte mig:
Kampagneleder Torben Qvist,
Lejrvej 177, 3500 Værløse,
tlf.: 53 84 15 54, torben@qvist.biz


Comments are closed.