Valgkampen er startet hen imod det kommende folketingsvalg

Af Torben Qvist, kampagneleder

I forbindelse med Kommunalvalg, EP-valg osv. kender vi valgdatoen lang tid i forvejen, men i forbindelse med folketingsvalg er det Statsministerens suveræne beslutning at vælge valgdagen. Fra udskrivning af valget skal der dog gå mindst 3 uger – også kaldet de hektiske 21 dage.

Valget kan altså komme, hvornår det skal være, og vi skal være parate og ”sove med støvlerne på”. Jeg er blevet opfordret til at påtage mig hvervet som Kampagneleder for Egil og vil gøre mit bedste for at sikre Egil det bedst mulige valg. Det kræver dog, at en lang række forudsætninger opfyldes herunder indsamling af penge til annoncering, plakater, mv., men der er også et stort behov for frivillig arbejdskraft til at hjælpe med at opsætte plakater og uddele valgmateriale i udvalgte områder af Furesø. Her kan alle læsere af denne side, jeres venner og familie være med.

Egil er valgt som folketingskandidat i Egedal-kredsen, men er opstillet i Nordsjællands Storkreds, hvor alle helt op til og med Helsingør har mulighed for at stemme personligt på Egil. Den vigtigste kreds er dog valgkredsen Egedal, som består af Furesø og Egedal kommuner.

Furesø kommune har lidt over 40.000 indbyggere eller 710 indbyggere pr. kvadratkilometer, mens Egedal Kommune har lidt flere indbyggere ca. 42.300, men fordelt på et næsten dobbelt så stort areal – kun 336 indbyggere pr. kvadratkilometer. Dette vil muligvis betyde, at strategierne vil være noget forskellig i de to kommuner.

I den hektiske valgperiode vil Egil naturligvis være synlig på S-togsstationerne og andre stærkt trafikerede hotspots i myldretiden og alle de andre steder i Kredsen, hvor der er mange mennesker forsamlet i bygader, indkøbscentre, osv. Vi vil også være til stede i så mange politiske forsamlinger og valgmøder som muligt, være aktive på de sociale medier som Facebook og prøve at arrangere møder og events

Hvis du, dine børn og børnebørn – eller dine venner og bekendte har ideer til en aktivitet, hvor Egil’s deltagelse kunne fremme antallet af stemmer på Egil ved valget, hører jeg meget gerne fra dig. Det kunne f.eks. være et idrætsstævne, du er måske medlem af en erhvervsklub, en velgørende forening, hvor Egil kunne få lejlighed til at præsentere sig selv og den politik, som han vil kæmpe for.

Du er velkommen til at kontakte mig:
Kampagneleder Torben Qvist,
Lejrvej 177, 3500 Værløse,
tlf.: 53 84 15 54, torben@qvist.biz


Comments are closed.