Valgkamp koster mange penge

Af bestyrelsesmedlem Per Lausen

Vi vil meget gerne have valgt folketingskandidat Egil Hulgaard til at repræsentere Nordsjælland og ikke mindst Egedal og Furesø i Tinget. Det vil være en kæmpe fordel at have en lokalpolitiker i Folketinget. Egil Hulgaard bor med familie i Hareskovby og er nu i gang med sin tredje periode i Byrådet, og fra mange sider lyder det, at vi i ham har en kæmpe chance.

Men, men, men en valgkamp koster penge, mange penge. Vi hører andre kandidater bruge omkring en kvart million til markedsføring og aktiviteter. Men mindre kan gøre det. Egil Hulgaard har udarbejdet et foreløbigt budget, som ser sådant ud:

Vælgerforeningen tømte pengekassen ved kommunalvalget, som gav et flot resultat. Så vælgerforeningen kan kun bidrage med et mindre beløb til kampagnen. – Da der også er grænser for, hvor meget Egil med familie og tre teenagebørn selv kan spytte i bøssen, så må vi søge sponsorer blandt erhvervsvirksomheder i området men også hos vores trofaste medlemmer.

Alle beløb er lige velkomne. Vi har sat priser på de forskellige markedsføringsforslag, og du kan som medlem vælge at støtte enkeltdele. Se f.eks. forslag nedenfor:

Men du kan naturligvis vælge et vilkårligt – også større – beløb. Din donation kan indsættes på vælgerforeningens konto i Danske Bank reg. nr. 1551 kontonummer 000111220. Men du kan også overføre dit bidrag via Mobile Pay til 20601.

Vi håber, at du har lyst og mulighed for at bidrage, og husk intet beløb er for lille. Vi har brug for donationer allerede nu, på grund af store opstart omkostninger.


Comments are closed.