Valgbrochure klar til husstandsomdeling

Af Per Lausen, redaktør af nyhedsbrev

Vi har gennemført en imagekampagne i den sidste måneds tid for at promovere Egil Hulgaards folketingskandidatur. Fem ugentlige kvartsides annoncer i Furesø Avis og tilsvarende i Lokalavisen Egedal.

Nu følger vi op med en omfattende husstandsudsendelse af en fin lille brochure med Egils budskaber. Den bliver omdelt til 4000 udvalgte husstande i Egedal og til 4000 husstande i Furesø. Vi omdeler brochuren før valgets udskrivelse for at træffe vælgerne uden for megen støj fra andre fremstød.

Vi vil ikke på dette tidspunkt løfte sløret for næste tiltag men kan dog godt nævne, at en endnu større husstandsomdeling er under forberedelse.

Det er et klart mål at få valgt to konservative folketingsmedlemmer i Nordsjælland. Det burde kunne lykkes med den fine fremgang, som meningsmålingerne viser. Og så skal vi naturligvis kæmpe videre for, at Egil bliver valgt. Han er manden med erfaring fra erhvervslivet, superflot uddannelse og næsten 10 års erfaring som byrådsmedlem i Furesø, senest som formand for Byudvikling og Bolig – et af de helt tunge udvalg. – Så stem konservativt ved Folketingsvalget – og stem personligt på Egil!

 


Comments are closed.