Under 100 dage

Af assisterende kampagneleder Rikke Blak-Kristiansen

Nu er det både sikkert og vist, at der under 100 dage til valget. Og vi er godt i gang med kampagnen for Egil.

Vi holder hyppige møder, hvor indholdet og formen for valgkampen diskuteres livligt og rettes til efter behov. Vi samarbejder godt på tværs af kredsene, og vores nye lokale KU-forening i Furesø har også meldt sig på banen.Vi holder hyppige møder, hvor indholdet og formen for valgkampen diskuteres livligt og rettes til efter behov. Vi samarbejder godt på tværs af kredsene, og vores nye lokale KU-forening i Furesø har også meldt sig på banen.

Plakaterne er købt, og vi er klar med merchandise og bannere, når vi skal ud til alle de forskellige events, der er planlagt til valgkampen.

Egil er allerede på gaden med sin brochure, og vi deler ud i og til lokalområdet. I vil ofte, frem mod valget, kunne møde ham foran supermarkeder, på bytorve og på togstationer i både Furesø og Egedal. Det er en dejlig personlig måde at komme i kontakt med sine potentielle vælgere, og Egil er altid frisk på en snak om det, der betyder noget for jer og jeres hverdag.

Senere vil der udkomme en valgavis, der ligner den, vi udgav i forbindelse med kommunalvalget. Nu blot med Egil som ene hovedperson.

Vi har også gang i de sociale medier, hvor Egil giver sit besyv med om det, der er vigtigt for ham både landspolitisk og lokalpolitisk. I er meget velkomne til at gå ind og like Egil’s politikerside på Facebook og deltage i debatten. Det ville også være en stor hjælp for os, hvis I deler både hans side og hans opslag, så vi kan få spredt hans budskab så langt ud som muligt. For jer der ikke er på Facebook, så har han også en hjemmeside.

Som en del af kampagnen har vi også fået lavet nogle valgvideoer, hvor Egil fortæller om sine mærkesager. Det har været en sjov og lærerig oplevelse for alle, når vi har været ude i vind og vejr og i studiet. Videoerne vil også være at finde på både Facebook og på hjemmesiden. De må naturligvis også gerne deles.  Har du lyst til at få et smugkik til en af videoerne, der handler om klimaet.  Vi sender mere om de øvrige videoer.

Valgkamp er både sjovt, men også hårdt, så vi har stadig brug for jeres hjælp. Vi skal have delt brochurer og valgavisen ud i et stort oplag. Så derfor ville det være en kæmpe hjælp, hvis I kunne afsætte lidt tid til en omdeling i netop jeres lokalområde. Det kan snildt gøres mens man lufter hunden, partneren eller poderne. Hvis I vil hjælpe, kan I kontakte kampagneleder Torben Qvist på t_qvist@post8.tele.dk. Hvis man ikke kan hjælpe fysisk, så kan man også bidrage økonomisk til kampagnen på dette MobilePay nummer20601.

Vi glæder os til at se og møde jer derude undervejs i valgkampen.


Comments are closed.