Rigtig gode chancer for Egil i Folketinget

Der blæser heldigvis en blid medvind for os konservative for tiden. På trods af ministerrokader og lidt fnidder her og der med regeringens samarbejdspartnere, så står regeringen fast. Bl.a. fordi vores konservative ministre udfører et formidabelt job. På det seneste er erhvervsminister Rasmus Jarlov efter kun et par uger i stolen trådt i karakter og forlanger bl.a. en klar redegørelse og en ansvarsplacering for hvidvaskskandalen i Danske Bank. Justitsminister Søren Pape arbejder med energi for en større tryghed i vores samfund, og som han siger: Banderne ser jeg helst parkeret i et hus med jernskodder for vinduerne.

Mai Mercado lancerer også spændende forslag på familieområdet med tydelige aftryk af det konservative værdigrundlag. Familielivet skal styrkes, og ikke mindst skal børnene have en ordentlig start på livet og lære at sætte pris på de danske værdier. Og folketingsgruppen styres med sikker hånd af Mette Abildgaard.

Vi skal ikke blive overmodige, men gennem lang tid er opbakningen til Det konservative Folkeparti steget og steget.

I den røde fløj er der derimod opbrud og en vis grad af mismod – altså bortset fra at Uffe Elbæk vil være statsminister. Den udtalelse fik mange til næsten at dø af grin, men det illustrerer igen, at Alternativet lever på en anden planet uden reference til virkeligheden. Socialdemokraterne har brudt med rød blok, de radikale står mutters alene og har tabt retten som kongemager på gulvet, og Enhedslisten skræpper bare op – men de får ingenting gennemført. Dansk Folkeparti er vist det nye midterparti, som uden at påtage sig ansvar alligevel har fået en betydelig indvirkning på regeringens arbejde. De er støtteparti, og lad os fastholde dem i den blå blok.

Og hvad så? – Lars Løkke vil nok kæmpe for at vente længst mulig med valg, så vi har nok tid til næste forsommer til at styrke vores konservative indsats. Alle kandidater skal bringes helt frem i frontlinjen – ikke mindst Egil Hulgaard – og danskerne skal bringes til erkendelsen af, at konservativ politik er den sikreste vej til at bevare og videreudvikle det danske samfund med skyldig hensyntagen til vores kultur, traditioner og erfaringer opsamlet gennem mange år. Men vi er klar, hvis valget skulle komme hurtigt.


Comments are closed.