På vej – mod et bedre Furesø

Af borgmesterkandidat Lars Carstensen – lars@larsc.dk

lars carstensen

Vi skal simpelthen beslutte os til, at vi vil have gode skoler,
og at gode skoler gerne må koste det de koster.

visionx

Som borgmesterkandidat i Furesø ser jeg muligheder for, at mit virke kan gøre dit og mit liv bedre. For uanset, hvor glad min familie og jeg er for Furesø, så er der mulighed for forbedringer.

Vores valgprogram hedder ”På vej – mod et bedre Furesø”. Furesø er andet end adresser, hvor man lukker døren, når man kommer hjem fra arbejde. For os er Furesø det sted, vi lever, og med til livet hører både fritidslivet og arbejdslivet. Derfor skal vi blive ved med at gøre Furesø bedre. Det skal være trygt at bo i Furesø, som barn, voksen eller ældre. Men vi skal mere end det. Vi skal også sørge for, at alle har råd til at til at bo og blive boende i Furesø. Udviklingen i grundskylden truer med at hindre det. Det er dyrt for alle, men det belaster særligt børnefamilier og pensionister. Det skal vi have øje for, når vi fastsætter takster på kommunale ydelser.

Vi skal have stoppet socialdemokratiseringen af kommunen.

Vi skal have fjernet den nuværende egenrådige topstyring og styrke borgerinddragelsen – og ikke mindst tage borgerne seriøst i forbindelse med høringer, og give større frihed til f.eks. skolebestyrelser og skolernes ledelse.

Vi skal have helt anderledes fokus på skolerne, hvor læring med moderne IT-teknikker skal gøre børnene i stand til at møde det samfund, som udvikler sig hurtigere end nogensinde før. Vi skal også have plads til eliten i skolerne, med tilbud som understøtter og udfordrer alle.

Vi skal simpelthen beslutte os til, at vi vil have gode skoler, og at gode skoler gerne må koste det de koster.

Og en af mine gamle kæpheste:

Erhvervslivet i kommunen skal opprioriteres.

Vi skal på jagt efter nye videntunge virksomheder. De kræver ikke så megen plads, men skaber mange arbejdspladser, så furesøborgernes høje uddannelsesniveau kan udnyttes uden at spilde oceaner af tid på pendling.

Disse er nogle af de områder, hvor jeg mener, at vi med et borgerligt samarbejde kan sætte ind for at gøre vores fælles kommune til et endnu bedre sted at være, også på lang sigt.

Et nyt borgerligt styre i Furesø kræver et kompetent hold i byrådet. På siden med kandidater kan jeg præsentere den mest kompetente konservative kandidatgruppe. Den er sammensat af de allermest erfarne politikere, og ikke mindst en gruppe helt unge med kæmpe engagement.

Jeg mener, at der er brug for mig, fordi jeg har mod på at ændre Furesø Kommune til et endnu bedre sted at arbejde og bo, og jeg håber på din stemme ved valget den 21. november!


Comments are closed.