Nyvalg Folketingskandidat – din stemme er vigtig!

Af Per Lausen, nyhedsbrevsredaktør

Vi skal have valgt ny folketingskandidat, som kan repræsentere Furesø i Egedalkredsen. – Mandag aften den 4. juni indstillede bestyrelsen Byrådsmedlem Egil F. Hulgaard som vores kandidat til folketinget. På en opstillingsgeneralforsamling den 21. juni sammen med konservative i Egedal skal det afgøres, om det skal være Charlotte Haagendrup fra Egedals kommunalbestyrelse eller Egil Hulgaard, der skal vælges.

I kender alle sammen Egil, som sidder i Byrådet nu på tredje periode bl.a. som formand for udvalget for Bolig- og Byudvikling. Han er en mand med holdninger og meninger. Ikke mindst på miljø og klimaspørgsmål, hvor han bl.a. har skudt med skarpt mod kommunens affaldsordning. Men også hele balancen mellem opgavefordelingen mellem det offentlige og det private ligger ham på sinde.

Egil er et rigtig godt bud på vores kommende folketingsmedlem. Han er uddannet civilingeniør, ph.d. med afhandling om særlige kræftforhold, familiefar med tre store børn og hustruen som er laborant. Du har sikkert læst det store interview med Egil i forrige nummer af Nyhedsbrevet. Til daglig arbejder Egil på DTU med virksomhedsudvikling især inden for biotek.

Vi har brug for folk med overblik, visioner og konservative holdninger. Det passer perfekt på Egil. Folketingsmedlem Mette Abildgaard har venligt afgivet Egedalkredsen for at give plads for flere kandidater i Nordsjælland. Derfor skal vi vælge ny kandidat.

Hvilke politiske mærkesager Egil brænder allermest for kan ses her.


This entry was posted in Forside. Bookmark the permalink.

Comments are closed.