Konservative i EU

Den 25.5.2014 får vi endnu en lejlighed til at udøve vores Grundlovssikrede ret – men også pligt. Vi skal til stemmeurnerne. Hver stemme tæller, og jeg vil opfordre til at stemme på liste C,
hvor vi har Bendt Bendtsen på listen som spidskandidat. Vores parti kæmper for hver stemme og for at komme til orde i en valgkamp, som det synes vanskeligt at få opmærksomhed omkring.

Noget som optager i debatten er dog hvorvidt en stemme på en bestemt kandidat fører til indflydelse i parlamentet.
Bendt har konkret sikret konservativ indflydelse. Eksempelvis:

* Bendt sidder som eneste dansker i parlamentets største og mest indflydelsesrige gruppe (EPP). Det vil således være et alvorligt tabt for dansk indflydelse, hvis Bendt ikke genvælges.
* Bendt var den første, der tog hul på problemet med indbrudsturisme og fremlagde en konkret indbrudspakke www.bendt.dk/den-konservative-indbrudspakke
* Bendt er den kandidat, der har størst fokus på at styrke det indre marked for at sikre danskerne job i fremtiden, så folk kan forsørge sig selv www.bendt.dk/maerkesager/passer-paa-dit-job/.
* Bendt kæmper aktivt for at bevare de billige danske boliglån www.bendt.dk/maerkesager/passer-paa-dit-hjem/.

Uanset hvilken kandidat på den konservative liste man stemmer på, er det en stemme, som er afgørende i forhold til at opnå et mandat.
En stemme på liste C er også en stemme på konservativ indflydelse på den førte politik.

Lad os medvirke til at give C et godt valg den 25.5.2014.

Mange valghilsner fra
Susanne Mortensen
Gruppeformand C, Furesø


This entry was posted in Forside, Susanne Mortensen, Valgnyt. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.