Folketingskandidat

Af Mette Abildgaard:

Først og fremmest: Tusinde tak for den tillid I viste mig ved opstillingsmødet. Jeg er utrolig glad og stolt over at kunne kalde mig jeres folketingskandidat. Min ambition er at blive valgt i Folketinget, det lægger jeg ikke skjul på.

Som meningsmålingerne tegner sig, får vi ét konservativt mandat i Nordsjælland, og selvom de to øvrige kandidater i kredsen er både dygtige og aktive, så håber jeg på, at godt 10.000 stemmer fra regionsrådsvalget og knap 2.000 personlige stemmer fra sidste folketingsvalg giver mig et ekstra godt afsæt for kampagnen. Fremmødet til opstillingsgeneralforsamlingen var overvældende, så mange af jer har jeg allerede hilst på, men I andre skal ikke snydes for en ultrakort introduktion.

Jeg er i dag konservativ leder og gruppeformand for vores femmandsgruppe i Region Hovedstaden. Derudover er jeg formand for Kræftudvalget, sidder med i Sundhedsudvalget og Psykiatriudvalget, ligesom jeg også sidder med i et par professionelle bestyrelser. Til daglig har jeg min gang på Betty Nansen Teatret på Frederiksberg, hvor jeg arbejder med presse og kommunikation, hvilket også er min uddannelsesmæssige baggrund. Jeg bor sammen med min kæreste Jens Jacob, der er journalist ved DR Sporten. I forbindelse med folketingsvalget vil jeg naturligvis bruge den troværdighed, som jeg har i forhold til kræftsagen, der har ligget mit hjerte nær i mange år. Jeg har i mere end ti år været kampagneleder i Kræftens Bekæmpelse, for jeg kan ganske enkelt ikke acceptere, at gennemsnitligt 20 % færre danskere end svenskere er i live fem år efter, at de har fået deres kræftdiagnose. Men jeg vil også kort præsentere et par yderligere temaer for jer som vil fylde i valgkampen.

Ingen familier skal sættes fra hus og hjem

I Nordsjælland hæves grundskylden i de kommende år med op til 75 %, hvilket betyder, at mange familier ikke længere har råd til at bo i de hjem, de ellers har købt og betalt. Staten hæver med et trylleslag grundenes værdi for at suge flere penge i statskassen. Det kan vi konservative ikke acceptere, og jeg vil i Folketinget arbejde for at fastfryse grundskylden og skabe tryghed blandt boligejerne.

Politiet skal fange indbrudstyve – ikke udskrive flere bøder

Fem gange i timen sker der et indbrud i et dansk hjem.  Vi er det land i Europa, der er næstmest hærget af indbrud. Men mindre end hvert tiende indbrud fører til en sigtelse, hvilket er rekordlavt. For regeringen har pålagt politiet at tjene ekstra millioner ind til statskassen i fartbøder, så de har ganske enkelt ikke tid til at tage sig af indbrud. Der skal styr på prioriteterne. Dertil kommer naturligvis også sager af langt mere lokalpolitisk karakter. Disse lokaler sager håber jeg at kunne få lov at drøfte nærmere med jer i forbindelse med et arrangement i vælgerforeningen. I skal vide, at jeg altid kan kontaktes på enten mail eller telefon, hvis I har spørgsmål, indspark, forslag eller ønsker at være en del af kampagnen. Al hjælp modtages med kyshånd – om det så er kagebagning til plakatholdet eller omdeling af brochurer i nabolaget!

Med venlig hilsen

Mette Abildgaard
Telefon: 41 26 96 76
Mail: mette@metteabildgaard.dk


Der er lukket for kommentarer.