Familien – ansvar og frihed

Af Jacob Mortensen, byrådskandidat

familien fritid

Hvordan kan vi sammen gøre Furesø endnu bedre? Det er et af de spørgsmål, jeg har stillet mig selv i forbindelse med mit kandidatur. Noget af det, jeg ser, er at vi skal udvise mere mod. Herunder skal vi turde stille krav og have forventninger til hinanden. Herunder til forældrene og familien. Men at stille krav kan ikke stå alene. Som kommune er det vores ansvar at gøre det muligt for forældre at møde disse forventninger. Et af de mål, jeg vil arbejde hårdt og målrettet for, når jeg kommer i Byrådet er, at forældre skal have tid til og mulighed for at være sammen med deres børn. Derfor skal børn, der gerne vil dyrke sport, ikke vente til efter en lang skoledag. Jeg vil arbejde for at få skabt trepartssamarbejde mellem skole, foreninger og FFO, så familietiden tilhører familien.


Comments are closed.