“Et forenet Furesø”

Af Joachim Hjorting, byrådskandidat

Farum Værløse

Da jeg flyttede til Furesø Kommune for en håndfuld år siden, var der én ting, der undrede mig. Når jeg snakkede med borgere i kommunen, kunne jeg forstå, at mange stadig var hamrende utilfredse med kommunesammen-lægningen i 2007. Når jeg snakker med de selvsamme borgere i dag, så er det stadig noget, der fylder meget.

Jeg ser et ualmindeligt stort potentiale i vores kommune. Omend vi selvfølgelig har udfordringer. Heriblandt at der på trods af kommunesammenlægningen stadig ses en adskillelse af byerne. Jeg møder ofte borgere, som mener, at alting ville være bedre, hvis vi aldrig var blevet lagt sammen. Det er naturligvis en helt legitim holdning at have, men situationen er, som den er, og vi bliver nødt til at arbejde for at styrke forholdet internt i kommunen.

Min ambition er: ”Et Furesø der hænger sammen, holder sammen og arbejder sammen”.


Comments are closed.