Den nationale flagdag den 5.9.2014

Af gruppeformand Susanne Mortensen

Vi nærmer os den 5. september, og det er for mig en meget stor glæde, at Furesø for første gang holder et officielt arrangement i anledning af den nationale flagdag.
Før valget havde jeg en artikel i Furesø Avis, hvori jeg fortalte, at det var på min “borgmester-to-do” liste at Furesø Kommune i lighed med efterhånden de fleste kommuner i landet, markerede denne dag. En dag, hvor vi hylder vore veteraner – alle som har været udsendt i en international mission/opgave – og deres familie.

Selv om det ikke blev som borgmester, arbejdede jeg selvfølgelig videre med dette, fordi det er noget, som ligger mig meget på sinde. Heldigvis var borgmesteren lydhør og bad forvaltningen om at arbejde videre med opgaven. Der er nu udsendt invitationer til reception på rådhuset den 5.9.2014 kl. 16.00-17.30, og det er jeg MEGET glad for!

Programmet for arrangementet er:

16.00 Flagparade
16.10 Velkomst og tale v./ borgmester Ole Bondo Christensen
16.20 Musikstykke v./ Furesø Musikskole
16.30 Tale v./ major Martin Krog fra Hjemmeværnsdistrikt Vestegnen
16.45 Tale v./ 2. viceborgmester Susanne Mortensen
17.00 Musik v./ Furesø Musikskole
17.30 Receptionen slutter


Om Lars Carstensen

Lars Carstensen

Lars Carstensen


This entry was posted in Forside, Susanne Mortensen. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.