Kommunalvalg

Kommunalvalg i Furesø Kommune

lars-y

Der er kommunalvalg igen i d. 21. november, 2017. Det er et valg, der får stor indflydelse på din og din families hverdag de efterfølgende 4 år.

Vores hjemmeside er for tiden fokuseret på dette kommunalvalg, hvilket giver os anledning til at præsentere det konservative værdigrundlag og de konservative versioner for vor kommune.

Den konservative borgmesterkandidat, Lars Carstensen, giver på siden “Derfor skal du stemme konservativt” mange vigtige grunde til, at man skal stemme konservativt.

På siden “På vej mod et endnu bedre Furesø – med Konservative mærkesager” er der en gennemgang af de vigtigste pejlemærker, til hvilke vi går til valg på. En del af disse mærkesager er uddybet i mere detaljerede artikler, mange af dem skrevet af kandidaterne til det forestående valg. Se menupunkterne “Temaer”.

De konservative i Furesø stiller op med Lars Carstensen som en velkvalificeret borgmesterkandidat med stor erhvervs- og ledelseserfaring. Siden “Borgmesterkandidat” giver en kort introduktion af Lars Carstensen med yderligere referencer til mere detaljeret information. Man kan også klikke Spidskandidat billedet i billedmenuen i toppen af siden.

Vi stiller op med et stærkt kandidathold. Siden “På vej med – et stærkt kandidathold” præsenteres de enkelte kandidater. Man kan også klikke på Kandidater billedet i toppen af siden.

Efter 20 år med meget fin indsats i Byrådet har John Ingemann Allentoft valgt at stoppe. Se Johns afskeds hilsen på “John Ingemann Allentoft“.

En valgkamp er som bekendt ikke gratis. Derfor vil vi i alle tilfælde være taknemmelige, hvis medlemmerne vil give et bidrag til valgaktiviterne, stort eller lille. Se nærmere under menupunktet “Giv et valgbidrag“.


Der er lukket for kommentarer.